Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Јавни набавки

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1755/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
JULY
2015

Дезинсекција на подрачјето на општина Берово

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-1373/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
JULY
2015

Поставување на кабел и поврзување на постојни канделабри на пешачко – велосипедска патека “Беровско Езеро

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-1753/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
JULY
2015

Изведување на градежни работи – Каскада со потпорен зид во с.Русиново

LAST_UPDATED2
   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1382/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
JULY
2015

“Изработка на хоризонтална сигнализација со боја за патишта на улици во oпштина Берово”

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-866/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

27
Март
2015

“ИЗГРАДБА НА ДВЕ УЛИЦИ ВО С.БУДИНАРЦИ И ЕДНА УЛИЦА С.РАТЕВО”

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии