Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01461/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

06
Февруари
2020

Изградба на улица 3 во село Мачево - Општина Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01461/2020

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01330/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

05
Февруари
2020

Изградба на канализациона мрежа на населено место Русиново-крак 4, крак 5 и Реконструкција на улица ,,4" во село Русиново

 

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01277/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

04
Февруари
2020

Набавка и транспорт на противпожарна опрема за потребите на ТППЕ Берово

 

LAST_UPDATED2
   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01204/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

04
Февруари
2020

Изградба на потпорен ѕид и пропуст на улица во с. Двориште

 

 

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 01194/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

04
Февруари
2020

Реконструкција на дел од ул. ,,Јуриј Гагарин" во Берово

 

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии