Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-2465/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

02
Октомври
2015

ИЗГРАДБА НА АСФАЛТЕН ПАТ БЕРОВО – АБЛАНИЦА (ВТОРА ФАЗА)

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1763/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
JULY
2015

Заловување, прифаќање и третирање на кучиња скитници и други нерегистрирани кучиња во општина Берово”

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1755/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
JULY
2015

Дератизација на територијата на град Берово и населените места Ратево, Русиново, Будинарци, Беровско Езеро, Владимирово и градската депонија во Берово

LAST_UPDATED2
   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1755/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
JULY
2015

Дезинсекција на подрачјето на општина Берово

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-1373/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
JULY
2015

Поставување на кабел и поврзување на постојни канделабри на пешачко – велосипедска патека “Беровско Езеро

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии