Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

„Building infrastructure for sustainable development of tourism“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Март
2017

Municipality of Berovo intends to award a work contract for Building infrastructure for sustainable development of tourism at Berovo Lake, Berovo – Republic of Macedonia under Subsidy Contract No CB006.1.21.207-01/Works/PP1 with financial assistance from the Interreg – IPA CBC Programme Bulgaria – the Former Yugoslav Republic of Macedonia Programme 2014-2016. The tender dossier is available for inspection at Municipality of Berovo, Dimitar Vlahov 10, 2330, Berovo, Republic of Macedonia and published on following websites:

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: „Building infrastructure for sustainable development of tourism“

 

Општина Берово објави оглас за избор на изведувач на проект “Изградба на зелен пазар во Берово“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

10
Октомври
2016

Република Македонија

Проект за Подобрување на Општински Услуги - МСИП

MSIP-IPA-NCB-02-А-16

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Општина Берово објави оглас за избор на изведувач на проект “Изградба на зелен пазар во Берово“

 

Оглас за прибирање на понуди бр.10-1430/2016

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Јуни
2016

“Изградба на мост преку Смојмирска Река на улица од влез во с.Смојмирово од Регионален пат Берово – Делчево, Р1302, до црква Св. Богородица”

LAST_UPDATED2
   

Оглас за прибирање на понуди бр.10-677/2016

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Март
2016

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПРИСТАП НА УЛ. “ПАРУЦА” ОД УЛ. “МАРШАЛ ТИТО” ДО ПАРКИНГ ЗА КОЛЕКТИВНА СТАНБЕНА ЗГРАДА – ДЕЛ УЛИЦА И ДЕЛ ПАРКИНГ - ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2
 

Оглас за прибирање на понуди бр.10-541/2016

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Март
2016

Реконструкција на ул.Балканска – Општина Берово

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии