Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Јавни набавки

 

Договор за “НАБАВКА НА ЕКСТРА ЛЕСНО МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ (ЕЛ-1) ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Февруари
2019

Договор за “НАБАВКА НА ЕКСТРА ЛЕСНО МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ (ЕЛ-1) ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

LAST_UPDATED2
 

Договор за јавна набавка за отстапување на работници на работодавач-корисник

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Февруари
2019

Договор за јавна набавка за отстапување на работници на работодавач-корисник

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка за отстапување на работници на работодавач-корисник

   

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2019 ГОДИНА СО СИТЕ ИЗМЕНИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

04
Февруари
2019

Годишен план за јавни набавки за 2019 година со сите измени

LAST_UPDATED2
 

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

23
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии