Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Јавни набавки

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01581/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

06
Јуни
2019

Изградба на канализација за отпадни води за населба Мило во Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01581/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1083/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Март
2019

Набавка и инсталација на корпоративно решение за анти-вирусен софтвер на работни станици, сервери, мобилни уреди и инсталација на UTM Firewall Router – уред за филтрирање на внатрешниот и надворешниот интернет сообраќај и пристап

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1083/2019

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1119/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Март
2019

ДЕЗИНСЕКЦИЈА НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1119/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1113/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Март
2019

САНИРАЊЕ НА УДАРНИ ДУПКИ НА УЛИЦИ ВО БЕРОВО И НАСЕЛЕНИ МЕСТА

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1113/2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии