Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.13564/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

29
Ноември
2019

Набавка на електрична енергија за потребите на Општина Берово за период од една година

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.13564/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11366/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

05
Ноември
2019

Дератизација на територијата на Општина Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11366/2019

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11389/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

05
Ноември
2019

Набавка и транспорт на вертикална сигнализација за потребите на Општина Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11389/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10934/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

29
Октомври
2019

ИЗРАБОТКА НА ПРОЕКТИ ЗА ИЗГРАДБА И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ВОДОВОДНА И КАНАЛИЗАЦИОНА (ФЕКАЛНА И АТМОСФЕРСКА) ПРИМАРНА И СЕКУНДАРНА МРЕЖА И ХИДРОТЕХНИЧКИ ОБЈЕКТИ СО ВКЛУЧЕНА РЕВИЗИЈА (деллива набавка)

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10934/2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии