Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Јавни набавки

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 04725/2020.

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

20
Март
2020

РЕГУЛАЦИЈА НА ДЕЛ ОД КОРИТО НА ОТВОРЕН КАНАЛ/ДОЛ ВО Н.М. БУДИНАРЦИ – ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 03863/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

09
Март
2020

Набавка на услуги за мобилна, фиксна телегфонија и интернет

 

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.02826/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

24
Февруари
2020

Изградба на водоводна мрежа на дел од ул.,,Прохор Пчињски" во Берово

 

 

LAST_UPDATED2
   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 02615/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

20
Февруари
2020

Набавка, транспорт и монтажа на тезги за градски пазар во рамките на проект за изведба на партерно уредување на околината и убарна опрема

 

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 02574/2020

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

20
Февруари
2020

Изградба на дел од ул.,,Плачковица" -спој меѓу ул.,,Маршал Тито" и ул.,,Моша Пијаде"

 

 

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии