Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-714/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

01
Март
2019

НАБАВКА И ТРАНСПОРТ НА КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-714/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-713/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Февруари
2019

Поправка и сервисирање (одржување) на возилата на Општина Берово и набавка на резервни делови, гуми и друг потрошен материјал за истите

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-713/2019

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-715/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Февруари
2019

НАБАВКА И ТРАНСПОРТ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-715/2019

 

Договор за “НАБАВКА НА ЕКСТРА ЛЕСНО МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ (ЕЛ-1) ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Февруари
2019

Договор за “НАБАВКА НА ЕКСТРА ЛЕСНО МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ (ЕЛ-1) ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии