Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец MAJ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

10
Јуни
2019

Извештај за реализиранте приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец МАЈ

LAST_UPDATED2
 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АПРИЛ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

09
Мај
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АПРИЛ

LAST_UPDATED2
 

Извештај за искористување на доделените средства како финансиска поддршка за исплата на доспеани а неплатени обврски

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

11
Април
2019

Извештај за искористување на доделените средства како финансиска поддршка за исплата на доспеани, а неплатени обврски по доверители согласно извештајот за вкупно договорениот износ по доверители за финансирање на доспеани, а неплатени обврски

Дополнување на Извештајот за искористување на доделените средства како финансиска поддршка за исплата на доспеани, а неплатени обврски по доверители

Дополнување на Извештајот за искористување на доделените средства како финансиска поддршка за исплата на доспеани, а неплатени обврски по доверители

LAST_UPDATED2
   

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец МАРТ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

11
Април
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец МАРТ

LAST_UPDATED2
 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ФЕВРУАРИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

05
Март
2019

Извештај за реализирани приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ФЕВРУАРИ

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии