Службени гласници на Општина Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Драги Наџински..

Службен гласник на Општина Берово бр.26

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

25
Декември
2015

Службен гласник на Општина Берово бр.26

LAST_UPDATED2
 

Службен гласник на Општина Берово бр.25

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

03
Ноември
2015

Службен гласник на Општина Берово бр.25

LAST_UPDATED2
 

Службен гласник на Општина Берово бр.24

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

04
Септември
2015

Службен гласник на Општина Берово бр.24

LAST_UPDATED2
   

Службен гласник на Општина Берово бр.23

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

15
Јуни
2015

Службен гласник на Општина Берово бр.23

LAST_UPDATED2
 

Службен гласник на Општина Берово бр.22

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Април
2015

Службен гласник на Општина Берово бр.22

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии