Правилник за систематизација на работните места во општинската администрација на Општина Берово
Насловна Администрација Правилник за систематизација на работните места во општинската администрација на Општина Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

Правилник за систематизација на работните места во општинската администрација на Општина Берово

Правилникот за систематизација на работните места во општинската администрација на Општина Берово можете да го преземете ТУКА.

 

 

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии