Насловна Актуелно Вести Уредена дворната површина кај комплексот стара гимназија

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Уредена дворната површина кај комплексот стара гимназија

Во рамките на активностите на општина Берово, за чисто и убаво Берово, вчера е спроведена акција за уредување на реонот кај комплексот стара гимназија.

Се уредуваше дворната површина, пристапните патеки, при што отстранета е неуредната вегетација, уредени се крошните од дрвјата, отстранети се сувите гранки и деградираните стебла.

Грижата за почисто и поубаво Берово е наш приоритет и ќе продолжиме и во иднина со ваквите акции, со единствена цел да го подобруваме животот на жителите на Берово и да ја зачуваме околината чиста и уредна- истакна Градоначалникот Пекевски.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии