Насловна Актуелно Вести Продолжуваме со дезинфекција на сите јавни површини и објекти

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Продолжуваме со дезинфекција на сите јавни површини и објекти

Екипите на ЈПКР,,Услуга"-Берово, секојдневно вршат дезинфекција на сите јавни површини, и објекти, како дел од мерките за заштита и превенција од КОВИД 19.

 

Во текот на вчерашниот ден, извршена е дезинфекција на повеќе јавни објекти, институции, маркети, продавници и јавни површини.

Да продолжиме да ги почитуваме мерките, останете дома, излезете доколку тоа е неопходно, зошто Општина Берово е помеѓу ретките општини, во кои се уште нема лице кое е заболено од корона вирус.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии