Насловна Актуелно Вести Дезинфекција на повеќе јавни објекти во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Дезинфекција на повеќе јавни објекти во Берово

Општина Берово во соработка со ЈПКР,,Услуга", продолжува со дезинфекција на сите јавни објекти, на влезовите на маркетите, каде што фреквенцијата на луѓе е поголема.

Од општината апелираат, до граѓаните и понатаму да продолжат да ги почитуваат мерките и препораките на Министерството за здравство и Владата на Република Северна Македонија.

Општина Берово им стои на располагање, со помош и поддршка на граѓаните, на кои им е потребно, преку мобилниот тим и волонтерите ангажирани преку UNDP,  за набавка на лекови, средства за хигиена и други намирници.

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии