Насловна Актуелно Вести Вечерва во Берово ќе бидат отворени Работнчки спортски игри во мал фудбал 2020 година

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вечерва во Берово ќе бидат отворени Работнчки спортски игри во мал фудбал 2020 година

Денеска, 10.02.2020 година (ПОНЕДЕЛНИК), со почеток во 16:30 часот, во салата ,,Македонски Бранители,, свечено, страна на Градоначалникот на Општина Берово, ќе бидат отварени Работничките спортски игри во мал фудбал во Берово, 2020година.

 

Во првото коло на РСИ 2020  се среќаваат следниве екипи:

17.00 час. ЈПКР УСЛУГА Берово  –    МАЛЕШЕВСКИ ЕСНАФИ  Берово

17 .30 час. ПРИВАТНИ ФИРМИ  Берово  -   ЖИТО МАЛЕШ Берово

18.00 час . ОПШТИНА БЕРОВО И СУД Берово - ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЈА  Пехчево

18.30 час ФАГУС  Пехчево -   ОБРАЗОВАНИЕ Берово  Пехчево

19.00 час МВР Берово   -   ЈП НАЦИОНАЛНИ  ШУМИ Берово  Пехчево

Потребно е сите екипи, учесници на турнирот, да бидат присутни во салата ,,Македонски Бранители ,, во 16:30 часот, заради навремен почеток натпреварите.

За најдобрите екипи како и играч, стрелец и голман на турнирот се обезбедени награди од организаторот.

Ги замолуваме сите екипи за фер и коректна игра на турнирот, кој пред се се организира за забава и дружење на екипите и нека победи најдобриот.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии