Насловна Актуелно Вести Денес во Бизнис инкубатор во Берово, со почеток во 17:00 часот,Театарска претстава ,,Мој термин-што лечи" ВЛЕЗ СЛОБОДЕН

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Денес во Бизнис инкубатор во Берово, со почеток во 17:00 часот,Театарска претстава ,,Мој термин-што лечи" ВЛЕЗ СЛОБОДЕН

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии