Насловна Актуелно Вести Оштина Берово додели прехрамбени пакети на неколку семејства

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Оштина Берово додели прехрамбени пакети на неколку семејства

Во соработка со општествено одговорна компанија ЗЕГИН, а во рамките на програмата за социјална заштита, Општина Берово додели 30 пакети со прехрамбени производи.

 

Имено, за потребите на општината, а како голем хуман и општествено одговорен гест, компанија ЗЕГИН, во повеќе наврати доделува пакети со колонијални, прехрамбени производи, на почетокот на учебната година и со ранци и школски прибор, кои се доделуваат на семејства, за кои сметаме дека е потребно да бидат доделени.

Дел од пакетите, Градоначалникот Пекевски, вчера ги подели во с. Митрашинци.

Ова не е прв пат компанијата ЗЕГИН да ја покаже својата голема хуманост и општествена одговорнорност, всушност тој е наш голем партнер во повеќе општествени сфери.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии