Насловна Актуелно Вести Известување за проверка на надворешни хидранти во стамбените објекти во Општина Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Известување за проверка на надворешни хидранти во стамбените објекти во Општина Берово

Се известуваат жителите од стамбените згради, на територијата на општина Берово, дека во тек е акција на ПС од ОН Берово, ТППЕ Берово и Дирекција за заштита и спасување ПЕ Берово, за проверка на надворешните хидранти, на места каде има колективно домување.

Со цел да не настане недоразбирање помеѓу населението, а за безбедно користење на хидрантите во ненадејни ситуации, се известуваат граѓаните дека проверката ќе се врши денес (7.11.2019година) во периодот од 9:30 до 12:30.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии