Насловна Актуелно Вести Пингпонгарски клуб од Берово продолжува со своите успеси

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Пингпонгарски клуб од Берово продолжува со своите успеси

 

Пингпонгарски клуб од Берово, влезе во пингпонгарски врв на Македонија.

Неодамна, на државниот Телеком Мастерс бодовен турнир, кој се одража во Прилеп, за репрезентацијата на Република Северна Македонија, сите дечиња од Берово, ги поминаа групите.

 

Евгенија Пармачка влезе во осумте најдобри, а Изабела Ковачовска го освои бронзениот медал и за наша најголема радост беше единствената, која успеа да ја победи државната шампионка на Македонија и победничка на турнирот.

Во категорија до 15 години ППК од Берово настапи со 5 свои членови: Изабела Ковачовска, Михаела Чипевска, Евгенија Пармачка, Андреј Петрушев и Антонио Аврсмски, под водство на тренерот на ППК Берово, Јован Ковачовски.

Ние им посакуваме многу успех на пингпонгарите, да продолжат со вакво темпо на работа и секогаш да бидат успешни претставници на општината.

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии