Насловна Актуелно Вести Берово го празнува денот на Македонската револуционерна борба

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Берово го празнува денот на Македонската револуционерна борба

Со пригодна свеченост, на плоштадот ,,Димитар Беровски", денеска во Берово се одбележува, денот на Македонската револуционерна борба.

 

Пред присутните беше прочитан краток реферат, за значењето на денот, а делегации од политичкиот и општествениот живот, положија цвеќе на споменикот на Димитар Беровски.

Нека е честит и вековит денот на Македонската револуционерна борба и да им оддадеме должна почит на хероите кои својот живот го положија на олтарот на слободата за Македонија.

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии