Насловна Актуелно Вести Беровските пингпонгари меѓу најдобрите, на меѓународниот турнир во Куманово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Беровските пингпонгари меѓу најдобрите, на меѓународниот турнир во Куманово

 

Големиот успех на пингпонгарите од Пинг понгарски клуб од Берово, на меѓународниот турнир во ПИНГ ПОНГ, кој неодамна се оддржа во Куманово, беше повод, да бидат поканети на прием кај Градоначалникот на Општина Берово.

 

1место и златен медал во категорија катетки, доби Изабела Ковачевска, 2 место и сребрен медал доби, Михаела Чипевска и 3 место и со бронзен медал се закити, Сара Чипевска, сите од Берово.

Градоначалникот Пекевски, честитајќи им го успехот и заблагодарувајќи им се на младите пингпонгари, за успешното претставување на општината,  им посака многу успех во иднина, да вложуваат во себе, да спортуваат и да се надградуваат.

Пингпонгарите ги истакнаа своите импресии од натпреварот, истакнувајќи дека искуството и успехот на ваквите натпревари е добар повод, тие да тренираат и секако да продолжат да се натпреваруваат.

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии