Насловна Актуелно Вести Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во Суви Лаки

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во Суви Лаки

Врз основа на добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи Берово ги известува граѓаните на општината Берово дека поради зафати во дистрибутивната мрежа, на ден 05.04.2018 година во времето од 12,00 до 13,00 часот без струја ќе останат дел од корисниците на викенд населбата Суви Лаки.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии