Насловна Актуелно Вести Општина Берово организира дочек на Новата година на плоштадот во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Општина Берово организира дочек на Новата година на плоштадот во Берово

Општина Берово ги информира жителите и гостите кои ќе ја дочекаат новата година во Берово дека организира Новогодишна прослава со блех музика на плоштадот Димитар Беровски во Берово.

Програмата за дочекот на новата година ќе започне во 22 часот, а како еден неизоставен дел од вечерта ќе биде и огнометот кој ќе биде пуштен точно на полноќ.

За сите присутни гости на плоштадот ќе биде обезбедено и освежување од страна на организаторот.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии