Насловна Актуелно Вести Утре ќе има прекини со електрична енергија во делови од Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Утре ќе има прекини со електрична енергија во делови од Берово

Врз основа на добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи Берово ги известува граѓаните на општина Берово дека поради зафати во дистрибутивната мрежа, на ден 10.11.2017 година во времето од 10,00 до 14,00 часот без напојување со ел.енергија ќе останат корисниците на град Берово од улиците: 23 Август, Балканска, Братство и Единство, дел од Димитар Влахов, Ѓуро Ѓаковиќ, Бел Камен, Сремески Фронт, Димитре Туцовиќ, Крушевска Република, Јуриј Гагарин, Прохор Пчињски и 14 Бригада.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии