Известување за прекини на струја во Берово на 22.09.2017 година
Насловна Актуелно Вести Известување за прекини на струја во Берово на 22.09.2017 година

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Известување за прекини на струја во Берово на 22.09.2017 година

Врз основа на добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи Берово ги известува граѓаните на општина Берово дека поради зафати во дистрибутивната мрежа, на ден 22.09.2017 година во времето од 10,00 до 15,00 часот без напојување со ел.енергија ќе останат ул.Неретва, ул.Малешевска, дел од ул.Маршал Тито и дел од ул.Партизанска,град Берово и во времето од 10,00 до 14,00 часот без ел.енергија ќе остане дел од с.Русиново.

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии