Викендов Берово пулсираше со песните на Red Hot Chili Peppers
Насловна Актуелно Вести Викендов Берово пулсираше со песните на Red Hot Chili Peppers

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Викендов Берово пулсираше со песните на Red Hot Chili Peppers

Берово овој викенд имаше ретка можност да се забавува со еден од најдобрите европски проекти кој ја доловуваат емоцијата на вистинската атракција Red Hot Chili Peppers.

 

Концертот кој се одржа на плоштадот “Димитар Бероски“ во Берово ја пренесе рок енергијата на најголемите хитови на Red Hot Chili Peppers, на задоволство на сите фанови на бендот кој го наполнија плоштадот и допринесоа за едно совршено музичко уживање.

 

Настапот на бендот кој доаѓа од соседна Србија е дел од проектот на Општина Берово во склоп на програмата за Берово град на културата за 2017 година, а е еден од последователните настапи во балканските земји.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии