Најдобрата Европска копија на Red Hot Chili Peppers во сабота ќе одржи концерт во Берово
Насловна Актуелно Вести Најдобрата Европска копија на Red Hot Chili Peppers во сабота ќе одржи концерт во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Најдобрата Европска копија на Red Hot Chili Peppers во сабота ќе одржи концерт во Берово

Берово овој викенд ќе има ретка можност да се забавува со еден од најдобрите европски проекти кој ја доловуваат емоцијата на вистинската атракција Red Hot Chili Peppers.

Општина Берово во склоп на програмата за Берово град на културата за 2017 година овозможи да ги зарадува фановоте на  вистинските RHCP кои што немаат можност да ги проследат во живо. За оваа прилила општината обезбеди одлична сцена со светло и звук кој што ќе го презентира овој музички проект во вистинско светло.

Бендот ни доаѓа од соседна Србија, свират на многу големи сцени ширум Eвропа: Швајцарија, Русија, Франција, Доминиканската Република, Словенија, Бугарија, Македонија и други земји

И овој пат сцената ќе биде поставена на улицата кај споменикот на Димитар Беровски.

 

Концертот ќе започне во 22 часот.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии