Натпревар помеѓу ОФК МАЛЕШ и ГФК ОСОГОВО
Насловна Актуелно Вести Натпревар помеѓу ОФК МАЛЕШ и ГФК ОСОГОВО

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Натпревар помеѓу ОФК МАЛЕШ и ГФК ОСОГОВО

Во  недела  на 09.03. 2017 (НЕДЕЛА ) со почетокот во 16 часот ОФК МАЛЕШ во рамките на третата фудбалска лига исток се среќава со екипата на ГФК ОСОГОВО од Кочани.

 

Ова ќе биде интересен  и возбудлив натпревар  на кој нашата екипа очекува трета последователна победа во пролетниот дел од првенството.

Ве повикуваме во НЕДЕЛА сите на стадион да му дадеме максимална подршка на нашиот клуб ОФК МАЛЕШ .

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии