Фудбалски натпревар ОФК МАЛЕШ - ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА
Насловна Актуелно Вести Фудбалски натпревар ОФК МАЛЕШ - ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

Фудбалски натпревар ОФК МАЛЕШ - ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА

Во среда  на 29.03.2017 год. со почетокот во 15 часот ОФК МАЛЕШ во рамките на третата фудбалска лига исток се среќава со екипата на ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА од Лозово.

Ова ќе биде интересен  и возбудлив натпревар  на кој нашата екипа очекува прва победа во пролетниот дел од првенството.

Ве повикуваме во СРЕДА  сите на стадион да му дадеме максимална подршка на нашиот клуб ОФК МАЛЕШ


АЈДЕ СИТЕ НА СТАДИОН ЗА ПОБЕДА НА ОФК МАЛЕШ!

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии