Општина Берово организира градска трка по повод денот на пролетта 21 март
Насловна Актуелно Вести Општина Берово организира градска трка по повод денот на пролетта 21 март

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Општина Берово организира градска трка по повод денот на пролетта 21 март

Почитувани граѓани

Во вторник на 21.03 со почеток во 13 часот ќе се одржи градска трка по повод  денот на пролетта.

Ги покануваме сите граѓани ,ученици и средношколци да земат активно  учество во неа.

Стартот на уличната трка ќе биде во 13 00 часот на улица „ Дамјан Груев“ на влезот на ОСУ „Ацо Русковски“ во Берово и ќе се одвива во насока кон спојката со улица „Маршал Тито“, ќе продолжи по улицата „ Маршал Тито“ и ќе заврши на пешачкиот премин на влезот на ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ во Берово.

 

За победниците се обезбедени парични награди.


Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии