Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

На продажба детските одморалишта на Беровско езеро и Суви Лаки

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
10
Септ
2015

Владата на Република Македонија на седницата одржана на 01.09.2015 година донесе одлуки за продажба на недвижни ствари - објекти на Детското одморалиште Суви Лаки и детското одморалиште Малешево -  Берово.

Преземи одлуки - Службен весник на РМ бр.155/2015

 

LAST_UPDATED2

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии