Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

БИОГРАФИЈА

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

01
Март
2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звонко Пекевски, е роден на 16.02.1974 година во Кочани. Основно и средно образование завршува во родниот град, а дипломира на Виша електро техничка школа во Битола и на Економски факултет во Прилеп.

Има долгогодишно работно искуство во Општина Берово, како Раководител на одделение за финансии, буџет, општински имот и администрирање на даноци и добро ги познава не само финансирањето на општината, туку сите сфери од општинското работење.

Има искуство во организирање на обуки и вршење на дисеминација на знаење и искуство од јавните финансии и долги години работи како овластен проценител од областа на недвижниот имот во општината.

Звонко Пекевски е семеен човек, сопруг и татко на две деца.

Уште од млад е доста активен во политичкиот и општествениот живот во општината.

На локалните избори во октомври 2017 година, е избран за Градоначалник на Општина Берово.

ИЗЈАВА ЗА ИНТЕРЕСИ

 

LAST_UPDATED2
 

Листа на вработени во ЕЛС Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

20
Февруари
2018

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Листа на вработени во ЕЛС Општина Берово

 

ПРАВИЛНИК за измена на Правилник за систематизација на работните места во Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

20
Февруари
2018

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ПРАВИЛНИК за измена на Правилник за систематизација на работните места во Општина Берово

   

ПРАВИЛНИК за систематизација на работните места во Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
Февруари
2018

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ПРАВИЛНИК за систематизација на работните места во Општина Берово

 

Органограм Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
Февруари
2018

 

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Органограм Општина Берово

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии